
Στο νοσοκομείο Παίδων τα δύο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί
Στο Ναύπλιο εντοπίστηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο ανήλικες αδελφές που είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους στο Δήλεσι, πριν από πέντε ημέρες. Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων τους.
Στο Ναύπλιο εντοπίστηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο ανήλικες αδελφές που είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους στο Δήλεσι, πριν από πέντε ημέρες.
Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν μετά από επικοινωνία του κατάφερε να έχει μαζί τους του «Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και 18χρονου φίλου τους που ήταν μαζί τους, και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.
Μόλις έφτασαν στην Αθήνα, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, καθώς δήλωσαν ότι δέχονταν λεκτική και σωματική βία από τους γονείς τους.
Για το λόγο αυτό σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων των δύο κοριτσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Βέροια: Κατέρρευσε τμήμα αρχαίου τείχους στην αυλή του – Πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Αρχαιολογίας και Δήμου
- Φοροαπαλλαγές: Μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών – Κατηγορίες και κόστη
- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No

