
Σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης για τα έκτροπα στην Τούμπα
Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League η εκδίκαση της υπόθεσης για τα έκτροπα που συνέβησαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και την εισβολή με όπλο στον αγωνιστικό χώρο από τον Ιβάν Σαββίδη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League η
εκδίκαση της υπόθεσης για τα έκτροπα που συνέβησαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
και την εισβολή με όπλο στον αγωνιστικό χώρο από τον Ιβάν Σαββίδη.
Η Πειθαρχική Επιτροπή έχει καλέσει – μεταξύ άλλων – σε απολογία τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να έρθει να καταθέσει και ο διαιτητής του αγώνα κ. Κομίνης ενώ αντιθέτως, εκπρόσωποι της ΑΕΚ ζητούν να εκδικαστεί άμεσα.
Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής διέκοψε για λίγη ώρα, προκειμένου να αποφανθεί στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά λίγο αργότερα επανήλθε για να συνεχιστεί η διαδικασία.
in.gr
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Κλοπ: «Επιστρέφω στο Βερολίνο για να υπογράψω στην Εθνική Γερμανίας»
- Εθνική Αργεντινής: Ο πιθανός αντικαταστάτης του Σκαλόνι σε περίπτωση που αποχωρήσει
- «Ο Χεζόνια ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος, ωστόσο επιλέγω να κρατήσω όλα τα όμορφα πράγματα» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442