Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε σήμερα το παρών στο εργοτάξιο παρακολουθώντας από κοντά τις εργασίες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Να αναφερθεί ότι ήταν η πρώτη επίσκεψη του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης στο εργοτάξιο από τη μέρα του αγιασμού που βεβαίως δεν ήταν στη σημερινή του μορφή.

Ο Μελισσανίδης συνοδεύτηκε από στελέχη της Dimand αλλά και των εταιριών «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ» και «ΒΑΓΕΝΑΣ» που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ. Για περίπου μισή ώρα του έδειξαν από κοντά τι ακριβώς προχωρά και τι αφορούν τα μέχρι σήμερα τα έργα. Έπειτα στην αίθουσα συσκέψεων κάθισε για περίπου μία ώρα με τους εκπροσώπους των εταιριών, Αλέξανδρο Μεταξά (ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ), Πάνο Παναγιωτίδη (Dimand), Γιώργο και Παναγιώτη Βαγενά (ΒΑΓΕΝΑΣ).

Επίσης, ο Μελισσανίδης ρώτησε λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα, για το πώς έχουν πάει μέχρι σήμερα από χρόνους, για το τι περιλαμβάνουν τα επόμενα βήματα του έργου και όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.

«Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια των εργασιών.

Τέλος, σήμερα τα συνεργεία θα δουλέψουν με προβολείς από τους γερανούς μέχρι και το βράδυ κάτι που θα γίνει σε όλες τις πλάκες του έργου.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο