Το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στο εξωτερικό όταν τους ρωτάνε τι γνωρίζετε από την πόλη των Αθηνών απαντούν την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη «Μεγάλη Βρεττανία». Το ιστορικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο του Τσίλλερ, εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες με εμβληματικούς χώρους φιλοξενίας στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη. Το προσωπικό στο Concierge διαθέτει κάτι από αυτό το μαγικό “touch” των συναδέλφων τους στο “The Claridges” στην Brooks street, το “The Ritz” της Place Vendome, το “The Pierre” στην Πέμπτη Λεωφόρο. Ευγενείς, πάντα χαμογελαστοί, άψογοι γνώστες του αντικειμένου, ψύχραιμοι ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, με ένα κοσμοπολίτικο αέρα. Οι άνθρωποι του Concierge στην λαμπερή πάντα «Μεγάλη Βρεττανία» των μεγαλοεπιχειρηματιών, ανθρώπων του πνεύματος, τζετ σέττερς και big stars, δημιουργούν από την «θέση» τους στο κεντρικό lobby, την πρώτη καλή εικόνα για τους επισκέπτες. Ακριβώς όπως οι Απόστολος Παπαγιαννάκης και Δημήτρης Ιωσηφίδης. (φωτό)Στο G.B. Corner

Οι επισκέπτες της Μεγάλης Βρεττανίας (αφού περάσουν από την ρεσεψιόν), ανεβαίνουν στα δωμάτιά τους ενώ μερικοί άλλοι «εισβάλλουν» για φαγητό, ποτό ή καφέ στο “Winter Garden” ή το “Alexander’s Bar”. Υπάρχουν πάντα βέβαια εκείνοι οι οποίοι σπεύδουν να κάνουν shopping στο “G.B. Corner Gifts & Flavours”. Τα νέα αποκτήματα του χώρου, (με την καλλιτεχνική ματιά της ταλαντούχας curator Μαρίας Μηγάδη) γι’ αυτούς που θέλουν να επενδύσουν σε «καλές αγορές», είναι τα μοναδικής αισθητικής αγγεία του Θωμά Κοτσιγιάννη, ταλαντούχου ζωγράφου αρχαιοτήτων. Έργα του κ. Κοτσιγιάννη «βρίσκονται» εδώ και χρόνια στο «Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης» όπως επίσης και σε άλλα ελληνικά μουσεία και βέβαια στο εξωτερικό.

Τσαρούχια με στυλ

Τα κρυστάλλινα τσαρούχια της Χριστίνας Μόραλη είναι «ιδιαίτερα» εντυπωσιακά και ταιριάζουν σε χώρους με άποψη. Μικρά αντικείμενα που κλέβουν ματιές στο art world.

Τα jeans Zegna

Τα jeans και τα πουκάμισα του διεθνούς φήμης brand Ermenegildo Zegna. Για τους άνδρες που γνωρίζουν τον τρόπο να είναι κομψοί ακόμα και αυτούς τους ανέμελους μήνες του καλοκαιριού…

Το Marks & Spenser fashion show

Ο κόσμος περνούσε την πόρτα του υψηλής αισθητικής χώρου της Γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα. Τα Marks & Spenser παρουσίασαν την καινούργια συλλογή της, για την άνοιξη-καλοκαίρι. Ένα fashion event γεμάτο κομψότητα, χρώματα, λάμψη. Στο χώρο υπήρχε ειδικό mirror booth όπως και ένα corner, με προϊόντα από το Marks & Spenser Home. Superbe!


in.gr