Η Στόρμι Ντάνιελς θα περιμένει μέχρι τις 12/7 για να μιλήσει για τον Τραμπ
Στις 12 Ιουλίου θα εξεταστεί από το δικαστήριο του Λος Άντζελες η προσφυγή της πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, η οποία θέλει να «σπάσει» το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με έναν δικηγόρο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και να μιλήσει ελεύθερα για τη σχέση της με τον μεγιστάνα.
Στις 12 Ιουλίου θα εξεταστεί από το δικαστήριο του Λος Άντζελες η προσφυγή της πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, η οποία θέλει να «σπάσει» το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με έναν δικηγόρο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και να μιλήσει ελεύθερα για τη σχέση της με τον μεγιστάνα.
Ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι, κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα αγωγή με την οποία ζητούσε την ακύρωση της συμφωνίας που οι δύο πλευρές υπέγραψαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου το 2016, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όπου προέβλεπε η Ντάνιελς να μην προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση, που η ίδια υποστηρίζει ότι διατηρούσε τότε με τον μεγιστάνα των ακινήτων.
Στο νομικό έγγραφο που κατατέθηκε υποστηρίζεται ότι το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας δεν είναι έγκυρο, καθώς δεν το έχει υπογράψει ο Ντόναλντ Τραμπ.
Στην αγωγή αναφέρεται ότι η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, σύναψε «ερωτικές σχέσεις» με τον Τραμπ το καλοκαίρι του 2006, μια σχέση που συνεχίστηκε για κάποιους μήνες.
Εκείνη την εποχή, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον είχε γεννηθεί λίγους μήνες πριν.
Ο Λευκός Οίκος επαναλαμβάνει ότι ο πρόεδρος διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη αυτής της σχέσης.
Η 38χρονη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών πρότεινε χθες να επιστρέψει τα 130.000 δολάρια που της καταβλήθηκαν το 2016 με αντάλλαγμα τη σιωπή της.
Ζήτησε επίσης να της αναγνωριστεί το δικαίωμα να δώσει στη δημοσιότητα τα sms που είχε ανταλλάξει με τον Αμερικανό πρόεδρο, φωτογραφίες και βίντεο που σχετίζονται με τη σχέση τους, όπως επισήμανε σε μια επιστολή που εστάλη στον Μάικλ Κόεν, τον δικηγόρο του δισεκατομμυριούχου.
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αφηγηθεί την ιστορία της και το κοινό να μπορέσει να αποφασίσει ποιος λέει την αλήθεια» είχε δηλώσει ο Αβενάτι την περασμένη εβδομάδα.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
- Η «μυστική» τράπεζα του Τζέφρι Έπσταϊν: Τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν πριν και μετά τον θάνατό του
- Η Meta λανσάρει νέο εργαλείο δημιουργίας εικόνων, θα το ενσωματώσει σε Facebook και Instagram
- Ανοίγει ο δρόμος Ροβιές – Ήλια την Παρασκευή 10 Ιουλίου
- Μεταπολίτευση: μια διανοητική περιπέτεια
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Αθώωση λόγω αμφιβολιών ζητά ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς που κατηγορούνται για βιασμό στο ΑΤ Ομονοίας
- Δήμος Τανάγρας: Νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442