Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοτσόλης: «Γνωρίζουν στον ΠΑΟ αν έχω βάλει πλάτη»

Κοτσόλης: «Γνωρίζουν στον ΠΑΟ αν έχω βάλει πλάτη»

Με γραπτή δηλωσή του, ο Στέφανος Κοτσόλης ενημερώνει τους φίλους του Παναθηναϊκού τους λόγους για τους οποίους προχώρησε νομικά εναντίον της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να δεσμευτούν οι λογαρισμοί της. Ο Κοτσόλης εξηγεί ότι έχει βάλει πάρα πολλές φορές πλάτη για τη διάσωση των Πρασίνων, σημειώνοντας μάλιστα ότι έχει... αρχείο για να αποδείξει όσα λέει.

Με γραπτή δηλωσή του, ο Στέφανος Κοτσόλης ενημερώνει τους φίλους του
Παναθηναϊκού τους λόγους για τους οποίους προχώρησε νομικά εναντίον της
ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να δεσμευτούν οι λογαρισμοί της. Ο Κοτσόλης εξηγεί
ότι έχει βάλει πάρα πολλές φορές πλάτη για τη διάσωση των Πρασίνων,
σημειώνοντας μάλιστα ότι έχει… αρχείο για να αποδείξει όσα λέει.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Έπειτα από την «διαρροή» της ΠΑΕ στα ΜΜΕ και ακριβώς επειδή ξεκίνησα από τις ακαδημίες και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν αποτελεί απλά μια ομάδα που αγωνίστηκα αλλά τη δεύτερή μου οικογένεια, οφείλω μια σύντομη απάντηση.

Η επιστροφή για την δεύτερη θητεία μου στην ομάδα συνέπεσε χρονικά με την περίοδο διοικητικής και οικονομικής κρίσης. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε για μένα ανασταλτικό παράγοντα στο να παραμείνω για αρκετά χρόνια υπογράφοντας μνημονιακά συμβόλαια και αμέτρητους διακανονισμούς, ενώ ταυτόχρονα δαπανούνταν τεράστια ποσά για παίκτες που δεν δικαιολόγησαν την αμοιβή τους και αποχώρησαν δίχως να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Όσοι έζησαν την ομάδα από μέσα όλα αυτά τα χρόνια, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ και στο προπονητικό κέντρο γνωρίζουν πολύ καλά αν έχω βάλει πλάτη όχι μόνο σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε αγωνιστικά και σε πολλά ακόμα που ξεπερνούν τις υποχρεώσεις ενός ποδοσφαιριστή. Το έκανα με αγάπη, με χαρά, απλά «παναθηναϊκά» και χωρίς ποτέ να το διατυμπανίσω.

Ο λόγος που έφτασα στο σημείο να δράσω με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί προφανώς, μέχρι και την σημερινή «διαρροή», ήμουν ένας αόρατος ή αδιάφορος γι’ αυτούς που «τρέχουν» την ΠΑΕ αυτή την περίοδο.

Τέλος επειδή σαν άνθρωπο με διακρίνει η συνέπεια, η υπομονή και η ευταξία, αν χρειαστεί, διατηρώ αρχείο με όλες τις φορές που «έχω βάλει πλάτη», έχω κάνει υποχωρήσεις η έχω αφήσει στην διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ να ρυθμίσει τις οφειλές της απέναντι μου. Ας τεθεί στην κρίση του κόσμου ο λόγος των κυρίων που συνέταξαν την «ανακοίνωση-διαρροή» αυτή, με τον λόγο τον δικό μου».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024