Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιχείρηση «απαγκίστρωσης» από τον Σαββίδη στο ΣΥΡΙΖΑ

Επιχείρηση «απαγκίστρωσης» από τον Σαββίδη στο ΣΥΡΙΖΑ

Συντονισμένες κινήσεις προκειμένου να φανεί πως δεν υπάρχει κανενός είδους προνομιακή σχέση μεταξύ κυβέρνησης και Ιβάν Σαββίδη καταστρώνονται στο κυβερνητικό στρατόπεδο ενώ ήδη ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να κρατούν ... αποστάσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα.

Συντονισμένες κινήσεις προκειμένου να φανεί πως δεν υπάρχει κανενός
είδους προνομιακή σχέση μεταξύ κυβέρνησης και Ιβάν Σαββίδη
καταστρώνονται στο κυβερνητικό στρατόπεδο ενώ ήδη ορισμένοι βουλευτές
του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να κρατούν … αποστάσεις από τον μεγαλομέτοχο
της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα, θα επιχειρηθεί – σύμφωνα με πληροφορίες – να δοθεί απάντηση στις καταγγελίες της Αντιπολίτευσης για συμπόρευση κυβέρνησης – Σαββίδη και προνομιακή μεταχείριση του επιχειρηματία.

Ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για την εικόνα που διαμορφώνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και τις νέες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν.

Η τοποθέτησή του για τα φαινόμενα σήψης στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και οι αναφορές του στον Ιβάν Σαββίδη αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν έχει περάσει πάντως πολύς καιρός άλλωστε από τότε που ο κ. Τσίπρας από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Είναι η πρώτη φορά που το Μετρό δεν είναι ανέκδοτο. Το μόνο που έμεινε είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα».

Ούτε από την εμφάνιση πρωτοκλασάτων υπουργών της κυβέρνησης στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε.

Βολές από την Αντιπολίτευση

Από την πλευρά της η Αντιπολίτευση μιλούσε όλο το προηγούμενο διάστημα για «εναγκαλισμό» της κυβέρνησης με τον Ιβάν Σαββίδη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην υπόθεση των προστίμων της ΣΕΚΑΠ που ανέλαβε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τις ΗΠΑ για το θέμα. Σημείωσε χαρακτηρισικά ότι «ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να εξυπηρετήσει τον κ. Σαββίδη, διαγράφοντας κάποια πρόστιμα που είχαν συσσωρευθεί σε μία από τις εταιρίες τσιγάρων του και ως αντάλλαγμα ο κ. Σαββίδης εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζουν ξεκάθαρα την κυβέρνηση».

Ήδη πάντως, ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να κρατούν … αποστάσεις από το Σαββίδη. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Ελένης Αυλωνίτου η οποία υποστήριξε πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει συλληφθεί για όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, εκτός από τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα συζητηθεί και το θέμα της κράτησης των δύο ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Τουρκίας.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024