Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στουρνάρας: Συκοφάντες λασπολογούν κατόπιν εντολής

Στουρνάρας: Συκοφάντες λασπολογούν κατόπιν εντολής

Τους συκοφάντες που λασπολογούν εναντίον του, καταγγέλλει σε δήλωσή του ο διοικητής της ΤτΕ. Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento η οποία κατηγορεί τον Γιάννη Στουρνάρα ότι ήταν έμμισθος σύμβουλος της Novartis, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κατηγόρησε τους συκοφάντες του

Τους συκοφάντες που λασπολογούν εναντίον του, καταγγέλλει σε δήλωσή του ο διοικητής της ΤτΕ. Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento η οποία κατηγορεί τον Γιάννη Στουρνάρα ότι ήταν έμμισθος σύμβουλος της Novartis, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναφέρει τα εξής:

«Αφού δεν βρήκαν τίποτε παράνομο, με κατηγορούν τώρα για τα νόμιμα. Η εργασία μου στον ιδιωτικό τομέα για πολλά χρόνια πριν αναλάβω υπουργός, είναι διαφανής, όσο έκδηλη είναι πλέον η εργολαβία του συκοφάντη που ανέλαβε πάλι με λάσπη να ξελασπώσει τους εντολείς του».

Ο κ. Στουρνάρας αφήνει να εννοηθεί ότι το δημοσίευμα εναντίον του είναι αποτέλεσμα εντολής που έχει δοθεί προκειμένου να τον συκοφαντήσουν, ακόμη και για την εργασία του στον ιδιωτικό τομέα πολύ πριν γίνει υπουργός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία στη Βουλή, αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα της συζύγου του διοικητή, Λίνας Νικολοπούλου, να καταθέσει και να δώσει στοιχεία.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024