Νέος γύρος ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σήμερα, με πάνω από 350 ακίνητα
να βγαίνουν στο σφυρί, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται το πόσοι τελικά θα
κριθούν γόνιμοι.
Νέος γύρος ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σήμερα, με πάνω από 350 ακίνητα να βγαίνουν στο σφυρί, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται το πόσοι τελικά θα κριθούν γόνιμοι.
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αποδεικνύονται αποτελεσματικό όπλο για την άσκηση πίεσης στους στρατηγικούς κακοπληρωτές.
Μέχρι στιγμής η… απειλή του πλειστηριασμού φαίνεται ότι λειτουργεί, καθώς το ένα τρίτο περίπου των οφειλετών των οποίων το ακίνητο βγαίνει στο σφυρί, αναζητά στο παρά πέντε συναινετική λύση με την τράπεζα.
Άλλοι τρόποι ώστε να μειωθεί ο όγκος των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων είναι οι ρυθμίσεις χιλιάδων κόκκινων δανείων ώστε να καταστούν ενήμερα, οι πωλήσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων σε ξένα funds, κυρίως επιχειρηματικά μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταναλωτικά δάνεια και κατά ένα σημαντικό μέρος διαγραφές από τα βιβλία τους μέρους δανείων.
Στόχος είναι να μειωθούν έως τα τέλη του 2019 τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα στα 64 δισ. ευρώ από 100 δισ. ευρώ σήμερα. Διαβάστε επίσης:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.