Η πρώτη συνάντηση του ατζέντη του Λουτσιάνο Νέβες με τον Παναθηναϊκό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας και θα υπάρξει νέα σήμερα.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιθετικού αναχωρεί από τη χώρα μας την Τετάρτη κι ενδεχομένως να φανούν έως τότε οι προθέσεις του ίδιου και του πελάτη του. Η θέση του Παναθηναϊκού, πάντως, είναι γνωστή. Ωθεί τον 25χρονο παίκτη στην έξοδο, αφού πλέον δεν μπορεί να συντηρήσει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 600.000 ευρώ. Ο εκπρόσωπος του Λουτσιάνο στην πρώτη συνάντηση ζήτησε να ενημερωθεί γιατί δεν εξοφλήθηκε ο παίκτης τη δόση Οκτωβρίου σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες. «Είδε να πληρώνονται όλοι σε αντίθεση με αυτόν. Αξίζει περισσότερο σεβασμό ένας παίκτης που τραυματίστηκε σε παιχνίδι της ομάδας», ήταν η θέση του και θέλησε να μάθει το πλάνο του Παναθηναϊκού σε ό,τι αφορά το πλάνο αποπληρωμής των οφειλομένων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου κατέθεσε ορισμένες προτάσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λουτσιάνο θα εξοφληθεί τον Οκτώβριο όταν έρθουν και τα λεφτά της Αλ Αϊν. Ίσως να πάρει και μέρος του Δεκεμβρίου, αν και μοιάζει δύσκολο. Μεταφέρθηκε στην ΠΑΕ επίσης ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόθεση προσφυγής, ούτε κι επιθυμία για διαζύγιο. Δεν είναι άλλωστε εύκολο να βρει ομάδα ο Λουτσιάνο έπειτα από ρήξη χιαστών και ειδικά με καλό συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός, όμως, ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση για να μπορεί να είναι συνεπής με τον Λουτσιάνο και ουσιαστικά του δείχνει με τον τρόπο του την έξοδο. Τώρα αν θα επέλθει άμεσα διαζύγιο είναι άγνωστο. Το πιθανότερο είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και τότε να γίνει μία τελική συζήτηση.

Η κατάσταση, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό είναι τραγική και είναι ν’ απορεί κανείς με την αισιοδοξία ορισμένων στελεχών του για την άδεια, όταν ο Νίκλας Χουλτ σφράγισε επιταγή για οφειλή 20.000 ευρώ! Ο Σουηδός έχασε την προσφυγή για τη δόση Οκτωβρίου, αλλά τον Γενάρη οπότε και κατέληξε στην ΑΕΚ, είχε λήξει και η δόση Δεκεμβρίου ύψους 125.000 ευρώ. Πρόκειται για δεδουλευμένα, από τα οποία χάρισε 25.000 ευρώ και συμφώνησε να πάρει τα υπόλοιπα σε πέντε δόσεις των 20.000 ευρώ. Η πρώτη έπρεπε να καταβληθεί στις 28/2, αυτό δεν συνέβη και πριν λίγες μέρες ο Χουλτ σφράγισε επιταγή και περιμένει τη διαταγή πληρωμής για να εξοφληθεί. Στο συγκεκριμένο ζήτημα, πάντως, δεν υφίσταται κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση βαθμών.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο