Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Blackstrawberry loves...

Blackstrawberry loves…

Το ωραιότερο little black dress που φόρεσε η Audrey Hepburn στην ταινία 'Breakfast at Tiffany's' έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα μέσα βέβαια από ένα θλιβερό γεγονός. Ο μεγάλος σχεδιαστής Humbert Givenchy έφυγε από τη ζωή πριν λίγα 24ωρα αφήνωντας πίσω του εμβληματικές collections οι οποίες εμπνέουν τους νεότερους designers.

Το ωραιότερο little black dress που φόρεσε η Audrey Hepburn στην ταινία ‘Breakfast at Tiffany’s’ έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα μέσα βέβαια από ένα θλιβερό γεγονός. Ο μεγάλος σχεδιαστής Humbert Givenchy έφυγε από τη ζωή πριν λίγα 24ωρα αφήνωντας πίσω του εμβληματικές collections οι οποίες εμπνέουν τους νεότερους designers.

Τα Emoji «γοητεύουν» τα flash…

Προσωπικά με γοήτευσε ο πίνακας με το πρόσωπο του Κορλεόνε. Το καθένα όμως από τα 17 έργα που παρουσίασε η Έμιλι Βαφειά στο εμβληματικό κτίριο της “IMAGE GALLERY” ήταν πολύ-πολύ ενδιαφέρον και ξεχωριστό. Η κα Βαφειά παρουσίασε λοιπόν την πρώτη της ατομική έκθεση.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Χάρη και την Έμιλυ Βαφειά

Θέμα των έργων της ήταν τα εικονίδια, εκείνα δηλαδή, τα οποία χρησιμοποιούμε μέσω των κινητών μας τηλεφώνων και υπολογιστών για να εκφράσουμε συναισθήματα και να περιγράψουμε καταστάσεις. Η νεαρή εικαστικός δημιούργησε illustrations μέσα σε φωτιζόμενα plexiglass εμπνεόμενη από τα emojis που αποτελούν τον πιο διαδεδομένο τρόπο έκφρασης στη σύγχρονη εποχή. Η Έμιλι Βαφειά αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική συνέχισε με μεταπτυχιακό στο Interior Design στο Κολέγιο St. Martins του Λονδίνου. Τα έσοδα από την επιτυχημένη αυτή έκθεση διατέθηκαν για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα». Τα κορίτσια του “Elpida Youth” έδωσαν δυναμικό παρόν. Στη φωτό με «φόντο» τα έργα τέχνης, οι νεαρές κυρίες-μέλη της επιτροπής του “Elpida Youth” Πριγκίπισσα Τατιάνα, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Ελίνα Σμπώκου, Έμιλι Βαφειά, Λάουρα Δράγνη και Αλεξία Βαρδινογιάννη.

(Από αριστερά) Τα μέλη της Επιτροπής «ΕΛΠΙΔΑ YOUTH» : Πριγκίπισσα Τατιάνα, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Ελίνα Σμπώκου, Έμιλυ Βαφειά, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη και Αλεξία Βαρδινογιάννη



Τα stripes για τσάντες είναι το απόλυτο trend

Τα stripes για τις τσάντες, είναι η νέα παγκόσμια τάση. Οι τσάντες μικρές και μεγάλες. Δερμάτινες, βινύλ ή ψάθινες αποτελούν μια διαφορετική, «αισιόδοξη» νότα με τις «λωρίδες» σε εκτυφλωτικά χρώματα και ευφάνταστα σχέδια. Ο οίκος Fendi δημιούργησε τα ωραιότερα stripes της σεζόν για τη συλλογή τσαντών του. (Αγοράζετε καινούργιες τσάντες με τα εντυπωσιακά stripes, μπορείτε όμως να ανανεώσετε και αυτές της προηγούμενης σεζόν). Η συλλογή “Zeus & Dione” δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει την καινούργια αυτή τάση, δημιουργώντας εξαιρετικά stripes για την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή σεζόν της…

Παπούτσια για… σύγχρονες σταχτοπούτες και υπέρκομψους άνδρες

Σε μία από τις ιστορικότερες και ωραιότερες εμπορικές «γωνιές» της Αθήνας, στο εντυπωσιακά εδώ και μερικά χρόνια ανακαινισμένο κτίριο του City Link άνοιξε επιτέλους πριν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα για πύλες του, το ολοκαίνουργιο κατάστημα ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. Ο οίκος υποδημάτων, ο οποίος πέρασε σε μια καινούργια, γεμάτη ελπίδες και υποσχέσεις εποχή, δημιούργησε ένα κατάστημα που θυμίζει ανάλογα στο Μιλάνο, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη. Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς (ο γνωστός επιχειρηματίας Σάμμυ Φάις και η κόρη του Λούσι) γέμισαν με χρώματα, φως, καλόγουστες επιλογές, λάμψη το «κομμάτι» της Σταδίου, λίγο πριν κάποιος φθάσει στην πολύβουη πλατεία Συντάγματος.

Όλα τα αγαπημένα brands βρίσκονται επάνω στα καλαίσθητα, μινιμαλιστικού ύφους ράφια. Παπούτσια για γυναίκες και άνδρες. Με ψηλά και χαμηλά τακούνια, σπορ, βραδινά και πολλές τσάντες με διάσημες υπογραφές, τραβούν αμέσως την προσοχή. Η άνοιξη και το καλοκαίρι «ταξιδεύουν» πάνω σε στιλέτο ή φλατ. Πάντα όμως με στυλ…

in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024