Νεκρή εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής, στη Θεσσαλονίκη, η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση.

Η σορός της εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λεύκης, στο κτήμα Καραγκιόζη, το μεσημέρι της Τρίτης, από περιοίκους που ενημέρωσαν το Λιμενικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, το πτώμα της 71ης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ το Λιμενικό έχει αναλάβει τις έρευνες για τα αίτια του θανάτου της.

Η υπόθεση πάντως αναμένεται να πάρει νέα τροπή αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμά της, στοιχείο που συνηγορεί στην εκδοχή της αυτοχειρίας. Στο σημείωμα δεν ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, ενώ ζητούσε συγγνώμη από τα δύο παιδιά της για κάποια κληρονομικά θέματα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η συμβολαιογράφος είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς, ενώ σε βάρος της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και παρακράτησης 500.000 ευρώ από πλειστηριασμούς.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, η ίδια είχε πει πως «σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις γι’ αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η υπόθεση αφορά σε περίπου δέκα πλειστηριασμούς ακινήτων φυσικών και νομικών προσώπων που έγιναν το 2015 από την πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Όπως προκύπτει από την αναφορά που υπέβαλε η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, το ποσό της υπεξαίρεσης υπολογίζεται σε περίπου 500.000 ευρώ και πρόκειται για χρήματα που προέρχονταν από πλειστηριασμούς και θα έπρεπε να κατατεθούν σε διάστημα τριών ημερών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο