Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαξίμου: Η ΝΔ φαντασιώνεται πολιτική αλλαγή για να κουκουλωθούν τα σκάνδαλά της

Μαξίμου: Η ΝΔ φαντασιώνεται πολιτική αλλαγή για να κουκουλωθούν τα σκάνδαλά της

Ως μοναδική ελπίδα για να «κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα» χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως «μοναδική λύση» η Νέα Δημοκρατία και «εδράζεται στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο», απαντώντας στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, η οποία καταλόγισε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τη δημιουργία νέου καθεστώτος διαπλοκής.

Ως μοναδική ελπίδα για να «κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα» χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως «μοναδική λύση» η Νέα Δημοκρατία και «εδράζεται στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο».

«Η κ. Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη «διαπλοκή». Θα αρκεστούμε να τής θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της» υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

ΝΔ: Τσίπρας και Καμμένος χτίζουν νέο καθεστώς διαπλοκής

Η κ. Σπυράκη καταλόγισε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τη δημιουργία νέου καθεστώτος διαπλοκής, σημειώνοντας πως μόνη λύση είναι η πολιτική αλλαγή.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων» σημειώνει η κ. Σπυράκη, συμπληρώνοντας: «Να γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού».

«Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το νόμο. Και επικίνδυνοι όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή» καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024