
Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν 17χρονο μαθητή μέσα στο σπίτι του
Τον τρόμο έζησε ένας 17χρονος μαθητής στη Νίκαια όταν άγνωστοι, φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του και τον μαχαίρωσαν προκειμένου να κάνουν ανενόχλητοι τη ληστεία τους.
Τον τρόμο έζησε ένας 17χρονος μαθητής στη Νίκαια όταν άγνωστοι, φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του και τον μαχαίρωσαν προκειμένου να κάνουν ανενόχλητοι τη ληστεία τους.
Ο μαθητής μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το σχολείο χθες το μεσημέρι και ήταν μόνος στο σπίτι. Μόλις άνοιξε την πόρτα βρήκε στο διαμέρισμα τους δύο κουκουλοφόρους να ψάχνουν τα πάντα και πάνω στον τρόμο του άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.
Οι ληστές τον χτύπησαν με χέρια και πόδια ενώ ένας εξ αυτών τον χτύπησε και με μαχαίρι αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Ο μικρός ενημέρωσε τη μητέρα του και μετεφέρθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση από τις περιγραφές του μαθητή και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο χώρο αναζητά το ντουέτο των κουκουλοφόρων ενώ κάνει λόγο για μια άγρια ομάδα πιθανότατα Ρομά που στήνει καρτέρι και αδειάζει σπίτια. Σε περίπτωση δε που οι ένοικοι αντισταθούν, τα μέλη της επιτίθενται ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν.
in.gr
- Σε εμπόλεμη εσωκομματική ζώνη το Μαξίμου – Το «γαλάζιο» αντάρτικο ξεκίνησε
- Ο Μάικ Τζέιμς το επιβεβαίωσε: Φεύγει από τη Μονακό το καλοκαίρι!
- Η ιστορία των 4 παιδιών της Κέιτ Μπλάνσετ και του Άντριου Άπτον
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Η έξοδος του δράστη και των τριών ακόμη συλληφθέντων από τη ΓΑΔΑ
- Λέσβος: Ανοίγουν τα τυροκομεία του νησιού – Από σήμερα οι παραλαβές γάλακτος
- «Τιτανικός Ωκεανός» – Στις Κάννες με την πρώτη της ταινία η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη
