Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toyota RAV4 2019: Απόδραση... στη Νέα Υόρκη

Toyota RAV4 2019: Απόδραση… στη Νέα Υόρκη

H νέα γενιά του ιαπωνικού SUV πήρε εισιτήριο για την προσεχή έκθεση που πραγματοποιείται στην αμερικανική μητρόπολη.

Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε την παρουσία της νέας, πέμπτης γενιάς του RAV4 στην προσεχή έκθεση της Νέας Υόρκης η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 28 Μαρτίου, δίνοντας παράλληλα και το πρώτο «λακωνικό» αλλά επίσημο δείγμα γραφής του νέου μοντέλου.

Αν και η πρώτη αυτή εικόνα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί αποκαλυπτική, η σιλουέτα της νέας γενιάς του RAV4, προδίδει περισσότερo δυναμισμό χάρη στις διαφορετικές αναλογίες του, ενώ τα επιμέρους αισθητικά στοιχεία αναμένεται να αντλήσουν επιρροές από το πρωτότυπο FT-AC Concept το οποίο παρουσιάστηκε στα τέλη του 2017 στην έκθεση του Los Angeles.

Όπως και να έχει με την εξωτερική του εμφάνιση, το ιαπωνικό μοντέλο θα φιλοξενεί στην αθέατη πλευρά του την νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Toyota, TNGA όπου, με ελάχιστες εξαιρέσεις βασίζονται όλα τα νεότερα μοντέλα των Ιαπώνων, όπως το Prius, το C-HR αλλά και το νέο Auris.

Αυτό σημαίνει, ότι μεταξύ των κινητήρων –και- του νέου RAV4 αναμένεται να βρεθούν δύο υβριδικά σύνολα. Πρόκειται αφενός για το συνδυασμό ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης 1,8 λίτρων και ηλεκτρικού μοτέρ που συναντάμε στο Prius, στο C-HR και στο νέο Auris, ισχύος 122 ίππων, αλλά και αφετέρου για το νέο υβριδικό σύνολο με εφαλτήριο έναν δίλιτρο, επίσης ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης και συνδυαστική ισχύ 180 ίππων.

Τις διαθέσιμες εκδόσεις του RAV4 δεν αποκλείεται να συμπληρώσει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,2 λίτρων που εξοπλίζει επίσης τα C-HR και Auris.

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024