Αποκαταστάθηκε σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία της B’ ΔΟΥ Λάρισας
Σε μεγάλο βαθμό έχει αποκατασταθεί η λειτουργία της Β' ΔΟΥ Λάρισας μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο κτίριο. Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, από αύριο, Δευτέρα, οι πολίτες και επιχειρήσεις που υπάγονται στην Υπηρεσία αυτή θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο κτίριο όπου στεγάζεται η Α΄ΔΟΥ Λάρισας.
Σε μεγάλο βαθμό έχει αποκατασταθεί η λειτουργία της Β’ ΔΟΥ Λάρισας μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας της Υπηρεσίας θα συνεχιστούν με τον ίδιο εντατικό ρυθμό, ενώ από αύριο, Δευτέρα, οι πολίτες και επιχειρήσεις που υπάγονται στην Υπηρεσία αυτή θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο κτίριο όπου στεγάζεται η Α΄ΔΟΥ Λάρισας, επί της οδού Χατζημιχάλη 81, στη Φιλιππούπολη Λάρισας.
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής ευχαρίστησε θερμά, εκ μέρους όλης της ΑΑΔΕ, «το Πυροσβεστικό Σώμα και την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού Λάρισας για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, καθώς και τη ΓΓΠΣ και τις λοιπές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών για την άμεση συνδρομή τους επαναλειτουργία της Υπηρεσίας, μία εβδομάδα μετά την ολοσχερή καταστροφή των εγκαταστάσεών της».
«Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό που εργάζεται στις ΔΟΥ Β΄ και Α΄ Λάρισας, καθώς και στις λοιπές υπηρεσίες μας στο νομό και στις επιτελικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, για τη πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλες αυτές τις ημέρες για την αποκατάσταση της λειτουργίας της ΔΟΥ» είπε ακόμα ο κ. Πιτσιλής.
«Τέλος, εκφράζω τις ευχαριστίες μας στους πολίτες και τις επιχειρήσεις του νομού για την κατανόηση που επέδειξαν στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών σχετικά με την εξυπηρέτηση τους από τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ» κατέληξε.
Όπως έγινε γνωστό, τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα δημοσιοποιηθούν τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας και fax της ΔΟΥ. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει η ίδια.
Μικρές καθυστερήσεις ως προς τον έλεγχο δηλώσεων
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς και αρχειοθέτησης του διασωθέντος φυσικού αρχείου του τμήματος Κεφαλαίου στις νέες εγκαταστάσεις της Δ.Ο.Υ, ενδέχεται να προκύψουν μικρές καθυστερήσεις ως προς τον έλεγχο δηλώσεων που αφορούν την αγορά πρώτης κατοικίας και δηλώσεις δωρεών και γονικών παροχών.
Το ίδιο ισχύει και για άλλες υπηρεσίες που συνδέονται με φυσικά αρχεία που καταστράφηκαν.
Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί η επανυποβολή δηλώσεων και δικαιολογητικών που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά.
in.gr
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442