Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντι Μάιο: Κυβέρνηση μόνο με το Κίνημα Πέντε Αστέρων

Ντι Μάιο: Κυβέρνηση μόνο με το Κίνημα Πέντε Αστέρων

Τη θέση του ότι δεν μπορεί να συσταθεί κυβέρνηση χωρίς το Κίνημα Πέντε Αστέρων επανέλαβε ο υποψήφιος πρωθυπουργός των «πεντάστερων», Λουίτζι Ντι Μάιο.

Τη θέση του ότι δεν μπορεί να συσταθεί κυβέρνηση χωρίς το Κίνημα Πέντε Αστέρων επανέλαβε ο υποψήφιος πρωθυπουργός των «πεντάστερων», Λουίτζι Ντι Μάιο, με μήνυμά του στο Facebook.

«Τα Πέντε Αστέρια είναι καθοριστικά, χωρίς εμάς δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση και θα πρέπει όλοι να μιλήσουν μαζί μας», είπε ο ιταλός πολιτικός.

«Εκτός και αν- αλλά κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ύβρη κατά της Δημοκρατίας και των πολιτών- αποφασίσουν να φτιάξουν όλοι μαζί, μια κυβέρνηση εναντίον μας», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής βουλής και πολιτικός υπεύθυνος του κινήματος που ίδρυσε ο Μπέπε Γκρίλο.

Ο Λουίτζι Ντι Μάιο κάλεσε τους Ιταλούς «να παρακολουθήσουν με προσοχή τα όσα θα συμβούν τις επόμενες εβδομάδες, διότι διακυβεύεται το μέλλον της χώρας», ενώ δεσμεύτηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει πρόταση του κινήματός του, για το περιεχόμενο του Κειμένου Οικονομικού Προγραμματισμού, σχετικά με τις μελλοντικές δαπάνες του δημοσίου, που η Ιταλία θα πρέπει να αποστείλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι τα τέλη Απριλίου.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024