Είκοσι ημέρες «άντεξε» στον... ηλεκτρικό πάγκο της ΑΕΛ ο Ράτκο
Ντόστανιτς. Ο Σέρβος προπονητής αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της
Λάρισας, όχι λόγω της «λευκής» ισοπαλίας με την Κέρκυρα. Ο λόγος
της παραίτησής του φαίνεται πως έχει να κάνει με την απομάκρυνση του
μεταφραστή του, στις αρχές της εβδομάδας, κάτι που ο Ντόστανιτς δεν
αποδέχθηκε.
Είκοσι ημέρες «άντεξε» στον… ηλεκτρικό πάγκο της ΑΕΛ ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Σέρβος προπονητής αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Λάρισας, όχι λόγω της «λευκής» ισοπαλίας με την Κέρκυρα.
Ο λόγος της παραίτησής του φαίνεται πως έχει να κάνει με την απομάκρυνση του μεταφραστή του, στις αρχές της εβδομάδας, κάτι που ο Ντόστανιτς δεν αποδέχθηκε.
Ζήτησε την επιστροφή του συνεργάτη του, η διοίκηση της ΠΑΕ δεν δέχθηκε το αίτημά του κι έτσι ο Σέρβος αποφάσισε να φύγει από την ΑΕΛ, την οποία είχε αναλάβει (για δεύτερη φορά) στις 20 Φεβρουαρίου, αντικαθιστώντας τον Ηλία Φυντάνη.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»