Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι διαφορετικοί κόσμοι Τσίπρα - Καμμένου και το φλερτ με το Σταύρο

Οι διαφορετικοί κόσμοι Τσίπρα – Καμμένου και το φλερτ με το Σταύρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει δύο γραμμές. Το έδειξε στο Μακεδονικό, το δείχνει και τώρα με τη σύλληψη των δύο ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει δύο γραμμές. Το
έδειξε στο Μακεδονικό, το δείχνει και τώρα με τη σύλληψη των δύο ελλήνων
στρατιωτικών στον Εβρο.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη»
, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος σε εντελώς διαφορετική γραμμή απ’ ό,τι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε για τη σύλληψη ότι «αυτή τη στιγμή σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό».

Ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, αναφερόμενος στη σύλληψη και την κράτηση σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας των δύο ελλήνων στρατιωτικών, έκανε λόγο για «σύνηθες περιστατικό». Τι αποδεικνύει αυτό; Οτι η διχογνωμία των Τσίπρα και Καμμένου δείχνει πλέον ολοφάνερα ότι οι κυβερνητικοί εταίροι πέρασαν από την περίοδο της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης και κατέληξαν να μην έχουν κανένα κοινό σημείο στα εθνικά θέματα.

Το φλερτ με τον Σταύρο

Ετσι ο κ. Τσίπρας, στην προσπάθειά του να βρει στηρίγματα για τα εθνικά θέματα, αρχίζει να προσεγγίζει τον Στ. Θεοδωράκη, αφού με τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο όλο και απομακρύνονται τα σημεία σύγκλισης που είχαν χαράξει από το 2015.

Πήρε, λοιπόν, την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη (την επομένη της συζήτησης στη Βουλή για την Προανακριτική της Novartis) για να του ζητήσει να συναντηθούν τη Δευτέρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρότασή του να συσταθεί Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι πρόταση για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας έχει κάνει, εδώ και καιρό, και ο κ. Μητσοτάκης, πλην όμως ο κ. Τσίπρας ούτε καν ασχολήθηκε μαζί του και προτίμησε τον κ. Θεοδωράκη.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024