Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο αυτόφωρο γυναίκα αστυνομικός και δύο άνδρες

Στο αυτόφωρο γυναίκα αστυνομικός και δύο άνδρες

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς καθώς είχαν στην κατοχή τους ταυτότητες αστυνομικών και το υπηρεσιακό όπλο της αστυνομικού - μνηστής του ενός, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών. 

Στη σύλληψη δύο ανδρών και μιας γυναίκας αστυνομικού που υπηρετεί στην Αττική προχώρησαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας το Σάββατο, σχηματίζοντας δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε όχημα, διαπιστώθηκε ότι αυτό έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, κάτι που οδήγησε τους αστυνομικούς σε περαιτέρω έλεγχο του οχήματος. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας ιδιώτης φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει, μέσω της υπηρεσιακής οδού, στην κατοχή της αστυνομικού για καταστροφή, χωρίς όμως η ίδια να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας όσον αφορά στην αστυνομικό και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες, ενώ το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει κινήσει ήδη τις πειθαρχικές διαδικασίες για την 34χρονη αστυνομικό.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024