
Τουρκικά ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ δεν έστειλαν τον 6ο Στόλο για προστασία της Exxon
«Τους ισχυρισμούς πως οι ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ αναπτύχθηκαν στην Ανατολική Μεσόγειο για να προσφέρουν προστασία στις έρευνες για εξόρυξη που πραγματοποιεί η Exxon αρνείται το αμερικανικό Πεντάγωνο» σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.
«Τους ισχυρισμούς πως οι ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ αναπτύχθηκαν στην Ανατολική Μεσόγειο για να προσφέρουν προστασία στις έρευνες για εξόρυξη που πραγματοποιεί η Exxon αρνείται το αμερικανικό Πεντάγωνο» σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, το οποίο δημοσιεύει γραπτή δήλωση στο τουρκικό πρακτορείο του αμερικανού εκπροσώπου, Τζόνι Μάικλ, «οι ισχυρισμοί ότι ο 6ος αμερικανικός Στόλος βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο για να προστατέψουν την ExxonMobil δεν αληθεύουν».
«Το πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων που μεταφέρει ελικόπτερα και αεροσκάφη καθέτου προσγείωσης και απογείωσης «Iwo Jima» και η 26η μονάδα Πεζοναυτών αυτή την περίοδο διεξάγουν προγραμματισμένη στρατιωτική ανάπτυξη στον χώρο επιχειρήσεων του 6ου Στόλου» συνεχίζει το δημοσίευμα.
Το Anadolu φιλοξενεί, ακόμη, δήλωση αξιωματούχου του αμερικανικού Πενταγώνου, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σύμφωνα με την οποία η ανάπτυξη του αμερικανικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο ήταν προγραμματισμένη.
in.gr
- «Ο χρόνος τελειώνει, 48 ώρες πριν ξεσπάσει η κόλαση» – Απειλεί ξανά ο Τραμπ
- Chess Mates: Πρωκτικό βοήθημα, κόντρα και η αλήθεια για τη σύγκρουση Νίμαν-Κάρλσεν που «δόνησε» το σκάκι
- Greek Tourism Strong Despite War’s Economic Ripple Effects
- Νέο σκάνδαλο στην Ιταλία: Οι διεθνείς απαίτησαν πριμ 10.000.000 € λίγες ώρες πριν τον «τελικό»
- LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Πως τα τσιμεντένια κανάλια στην Καρδίτσα «χαντάκωσαν» τον Κώστα Τσιάρα


