Παρατείνεται η διακοπή κυκλοφορίας του τραμ στο τμήμα Σύνταγμα – Λ.Βουλιαγμένης
Παρατείνεται έως και την ερχόμενη Τετάρτη η διακοπή κυκλοφορίας των συρμών του τραμ, στο τμήμα Σύνταγμα - Λεωφ. Βουλιαγμένης, λόγω παράτασης των εργασιών πλήρους αναβάθμισης της αποβάθρας στη στάση «Σύνταγμα».
Παρατείνεται έως και την ερχόμενη Τετάρτη η διακοπή κυκλοφορίας των συρμών του τραμ, στο τμήμα Σύνταγμα – Λεωφ. Βουλιαγμένης, λόγω παράτασης των εργασιών πλήρους αναβάθμισης της αποβάθρας στη στάση «Σύνταγμα».
Έτσι, η επανέναρξη της κυκλοφορίας που είχε αρχικά προγραμματισθεί για αύριο, Σάββατο, θα γίνει την Τετάρτη 14 Μαρτίου.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»