Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επίθεση συμβολαιογράφων κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Νέα επίθεση συμβολαιογράφων κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Νέα επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπολύει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, με αφορμή τους πλειστηριασμούς. Σε ανακοίνωσή του οι συμβολαιογράφοι, αποφεύγουν να κατονομάσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, εντούτοις μιλούν για δικηγόρο με κορυφαίο πολιτειακό ρόλο στο παρελθόν, που αρέσκεται να διατείνεται ότι υπηρετεί πιστά και με συνέπεια τη θεά Θέμιδα και, περιφέρεται ισχυριζόμενη ότι η διεξαγωγή πλειστηριασμών αφορά παράνομη πράξη.

Νέα επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπολύειο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος ΕφετείωνΑθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, με αφορμή τους πλειστηριασμούς. Σε ανακοίνωσή του οι συμβολαιογράφοι, αποφεύγουν να κατονομάσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, εντούτοις μιλούν γιαδικηγόρο με κορυφαίο πολιτειακό ρόλο στο παρελθόν, που αρέσκεται να διατείνεται ότι υπηρετεί πιστά και με συνέπεια τη θεά Θέμιδα και, περιφέρεται ισχυριζόμενη ότι η διεξαγωγή πλειστηριασμών αφορά παράνομη πράξη.

«Θα ήταν περιττό υπό συνθήκες, που πρεσβεύει η λογική, να επισημάνουμε ότι κάθε νομικός, που σέβεται πρωτίστως τον εαυτό του και δευτερευόντως την έννομη τάξη και το κοινό συμφέρον, γνωρίζει ότι του παρέχονται τα νομικά μέσα για να αντιδράσει. Διαπιστώνουμε όμως ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση οι συμβολαιογράφοι.

Συνεχίζουν δε τονίζοντας ότι «ωΩς εκ τούτου, έχει κάθε δικαίωμα αλλά και υποχρέωση, όπως άλλωστε κάθε Έλληνας πολίτης, σε περίπτωση που διαπιστώνει παράνομη πράξη να υποβάλει αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα. Κριτική λοιπόν, απειλές, εκβιασμοί και λοιπές συμπεριφορές που διαβάλουν και προσβάλλουν τον κλάδο μας, που αποτελεί από τους θεματοφύλακες της έννομης τάξης με συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο, προφανώς σχετίζονται με επικοινωνιακές φιέστες για ίδιον συμφέρον. Οι άνθρωποι του νομικού επαγγέλματος από τον πρώτο χρόνο φοίτησης τους στην Νομική Σχολή διδάσκονται ότι η δικαιοσύνη δεν αποδίδεται σε «πορτοπαράθυρα» των ΜΜΕ αλλά από τις δικαστικές αρχές. Για τις περιπτώσεις εκείνες λοιπόν, που είτε απουσίαζαν από τα αμφιθέατρα, είτε ηθελημένα αγνοούν αυτή τη βασική αρχή, να τους ενημερώσουμε ότι έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν στον εισαγγελέα χωρίς κατ΄ ανάγκη να προηγηθούν συκοφαντικές και ανεπίτρεπτες για τον νομικό μας πολιτισμό εξάρσεις».

in.gr

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024