Με αυτονομία 500 χιλιομέτρων και εντυπωσιακές επιδόσεις, η Porsche Mission E Cross Turismo φιλοδοξεί να αποτελέσει το δεύτερο αμιγώς ηλεκτροκίνητο τετράτροχο στην γκάμα της γερμανικής φίρμας.


Στην περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνητης γκάμας της επενδύει η Porsche, αποκαλύπτοντας στην πρόσφατη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ένα ακόμα πολλά υποσχόμενο πρωτότυπο.

Ο λόγος για την Porsche Mission E Cross Turismo, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover, το οποίο εντυπωσιάζει όχι μόνο με τη σχεδίασή του αλλά και με τις προδιαγραφές του.

Σύμφωνα με την Porsche, λοιπόν, το ηλεκτροκίνητο crossover πρόκειται να υιοθετήσει τις προδιαγραφές της πολυαναμενόμενης Mission Ε, συνδυάζοντας κορυφαίες επιδόσεις με την απαιτούμενη αυτονομία.

Ειδικότερα, η ισχύς της ηλεκτρoκίνητης Porsche θα υπερβαίνει τους 600 ίππους, γεγονός που θα τις επιτρέπει να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Αντιστοίχως, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου θα εξασφαλίζουν αυτονομία 500 χιλιομέτρων και τη δυνατότητα ανάκτησης του 80% της ενεργειακής χωρητικότητάς τους σε μόλις 15 λεπτά.

Αυτό που μένει να ανακοινωθεί από την Porsche είναι το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του δεύτερου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου στην γκάμα της, όπως άλλωστε και η εκτιμώμενη τιμή αγοράς του.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr