
Νέο κρούσμα οδήγησης στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική Οδό
Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία ηλικιωμένος, ο οποίος διήνυσε με το αυτοκίνητό του 40 χλμ, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων. Τελικά, το όχημά του ακινητοποιήθηκε, χωρίς να αναφερθεί κανένας τραυματισμός.
Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία ηλικιωμένος, ο οποίος διήνυσε με το αυτοκίνητό του 40 χλμ, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων. Τελικά, το όχημά του ακινητοποιήθηκε, χωρίς να αναφερθεί κανένας τραυματισμός.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για 80χρονο, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα. Συνελήφθη αρχικά, αλλά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
Το περιστατικό άρχισε να εξελίσσεται γύρω στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης από τον κόμβο Πορταριάς στη Χαλκιδική. Από το σημείο αυτό εισήλθε στην εθνική οδό, κινούμενος προς τη Θεσσαλονίκη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, η οποία διέκοψε την κίνηση των οχημάτων σε καίριους κόμβους, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος.
Για αρκετή ώρα αστυνομικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν τον ηλικιωμένο στους κόμβους από τους οποίους περνούσε, κάτι που επιτεύχθηκε τελικώς στο ύψος του «Χατζηφωτίου», όπου φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο.
in.gr
- ΗΠΑ: Συναγερμός στη Λουιζιάνα – Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο
- Άγιος Δημήτριος: Τέσσερις οι συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου
- Πάπας Λέων: Καταδικάζει τους θανάτους διαδηλωτών στο Ιράν, αλλά «δεν μπορεί να είναι υπέρ του πολέμου»
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη
- Το ιστορικό των προθεσμιών και των απειλών του Τραμπ για το Ιράν


