Μεγάλα ποσά που αντιστοιχούν σε υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων του Μεγάρου Μαξίμου καθώς και υπαλλήλων στα γραφεία του αντιπροέδρου και σε αυτά  υπουργών της κυβέρνησης, τα οποία μάλιστα φέρεται να εγκρίνονται πριν καν γίνουν, φέρνει στη δημοσιότητα δημοσίευμα εφημερίδας.

Μεγάλα ποσά που αντιστοιχούν σε υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων του
Μεγάρου Μαξίμου καθώς και υπαλλήλων στα γραφεία του αντιπροέδρου και σε
αυτά  υπουργών της κυβέρνησης, τα οποία μάλιστα φέρεται να εγκρίνονται
πριν καν γίνουν, φέρνει στη δημοσιότητα δημοσίευμα εφημερίδας.

Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου, «το Μαξίμου αποδεικνύεται ο πιο καλός και γαλαντόμος εργοδότης αφού, όχι μόνο πληρώνει στο ακέραιο τις υπερωρίες των εργαζομένων που δουλεύουν νυχθημερόν για την πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, αλλά φροντίζει και να τις διασφαλίζει πριν καν γίνουν!».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα,  «για τις υπερωρίες που θα γίνουν τον τρέχοντα μήνα Μάρτιο η έγκριση για τη δέσμευση των σχετικών πιστώσεων έγινε από τις αρχές Φεβρουαρίου! Και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κάποιο μικρό ποσό, αλλά σε σχεδόν 50.000 ευρώ (49.400 για να είμαστε ακριβοδίκαιοι) μηνιαίως».

Οι υπερωρίες, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος,  αφορούν στη Γραμματεία του πρωθυπουργού και στις Γραμματείες του αντιπροέδρου και των υπουργών Επικρατείας και συγκεκριμενά σε μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη και επιστημονικούς  συνεργάτες.

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr