Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Θράσος να μιλά για την ασφάλεια του πολίτη ο Τσίπρας

ΝΔ: Θράσος να μιλά για την ασφάλεια του πολίτη ο Τσίπρας

Σκληρή κριτική στα όσα ανέφερε για την ασφάλεια των πολιτών ο πρωθυπουργός, από τη Φυλή, άσκησε η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος να το κάνει μετά τα όσα γίνονται καθημερινά.

Σκληρή κριτική στα όσα υποστήριξε σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών ο πρωθυπουργός από τη Φυλή, άσκησε η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος να το κάνει μετά τα όσα γίνονται καθημερινά.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σημειώνει πως «σχεδόν καθημερινά οι γνωστοί άγνωστοι βανδαλίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της χώρας, οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν πολλαπλασιαστεί, ολόκληρες περιοχές της Αττικής έχουν μετατραπεί σε άβατα ανομίας, τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάθε τρεις και λίγο καίγονται και βανδαλίζονται».

«Με αυτά τα «επιτεύγματα» ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη» συμπληρώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, και καταλήγει:

«Η μόνη μας απορία πλέον είναι αν ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή την αίσθηση της ντροπής. Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024