Έντεκα άτομα έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της ακροδεξιάς οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για σωρεία επιθέσεων.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εκτός από τους αρχικούς πέντε, κατά την πορεία των ερευνών συνελήφθησαν άλλοι δύο ακροδεξιοί και σήμερα οδηγούνται όλοι στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Εκτός από αυτούς τους επτά, ωστόσο, συνελήφθησαν ακόμα τέσσερα άτομα για παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα (περί όπλων και εκρηκτικών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες διαπιστώθηκαν στο πλαίσιο των κατ’ οίκον ερευνών. Οι συγκεκριμένοι δεν περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και θα οδηγηθούν ανεξάρτητα στον εισαγγελέα.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 κατ’ οίκον έρευνες σε περιοχές της Αττικής και δύο σε επαρχιακές πόλεις.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής