Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τις 8.166 προσλήψεις σε ΟΤΑ
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από υποψηφίους της εκπαιδευτικής κατηγορίας ΔΕ, δόθηκε παράταση για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.
Παράταση για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής έδωσε το ΑΣΕΠ στους υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) που θέλουν να συμμετέχουν στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά 8.166 προσλήψεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών, καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.
Σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ, η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από υποψηφίους της εκπαιδευτικής κατηγορίας ΔΕ, καθώς έως το μεσημέρι της Τρίτης είχαν υποβληθεί περισσότερες από 27.500 αιτήσεις, ενώ βρίσκονταν υπό επεξεργασία περισσότερες από 28.000 αιτήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή ολοκληρώνεται για τους υποψήφιους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Υποβρύχια νάνοι και θαλάσσια drone καμικάζι – Πώς το Ιράν μπορεί να αποκλείσει τα Στενά του Ορμούζ
- «Ήμουν τραμπούκος» – Ο σεφ του Noma παραιτείται μετά από κατηγορίες για κακοποίηση υπαλλήλων
- ΗΠΑ και Κούβα ξεκίνησαν συνομιλίες – «Πρέπει να κάνουν συμφωνία», λέει ο Τραμπ
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με τον Άρη ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας»
- Τερματισμό του πολέμου ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν ζητεί ο Μερτς – «Δεν ωφελεί κανέναν και προκαλεί ζημιά σε πολλούς»
- Σούδα: Δίωξη για κατασκοπεία στον 58χρονο Πολωνό – Τη Δευτέρα η απολογία του