
Λήστεψαν και άφησαν δεμένη για πέντε μέρες 77χρονη
Δραματικές ώρες πέρασε μια 77χρονη στα Εξάρχεια όταν άγνωστοι την λήστεψαν και την έδεσαν μέσα στο σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα έμεινε δεμένη, χωρίς τροφή και νερό για πέντε ημέρες και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Δραματικές ώρες πέρασε μια 77χρονη στα Εξάρχεια όταν άγνωστοι την λήστεψαν και την έδεσαν μέσα στο σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα έμεινε δεμένη, χωρίς τροφή και νερό για πέντε ημέρες και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Οι δράστες την παρακολουθούσαν και την έπεισαν να της μεταφέρουν μέχρι το σπίτι της τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Εκεί στο ισόγειο που διέμενε την λήστεψαν και την έδεσαν με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ. Την 77χρονη βρήκε ο αδερφός της, ο οποίος όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ανησύχησε όταν του τηλεφώνησε γειτόνισσα της ηλικιωμένης και τον ενημέρωσε ότι για μέρες είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα του σπιτιού της.
Όταν εκείνος έφτασε στο οίκημα, μαζί με άνδρες του EKAB και την αστυνομία την βρήκε στο πάτωμα μελανιασμένη από την αφυδάτωση και σε πολύ άσχημη κατάσταση.
in.gr
- Καντζούρης για το Game 5 του Παναθηναϊκού: «Τεράστια η απουσία του Σλούκα»
- Δικαστική υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Τριτοκοσμικές συνθήκες καταγγέλλει ο πρόεδρος του συλλόγου
- Ταξίδια: Τι αλλάζει στην Ευρώπη – Ένα ταξίδι, ένα εισιτήριο, πλήρη δικαιώματα
- Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: «Μάχη χαρακωμάτων» της Ryanair με την Fraport – Σύγκρουση «γιγάντων» με φόντο την Ελλάδα
- Sarmat: Αυτό είναι το νέο υπερόπλο του Πούτιν – Πότε θα είναι έτοιμο
- Ο κύβος ερρίφθη για Μαρτίνες – Η Λίβερπουλ έτοιμη για το μεγάλο «μπαμ»



