Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΛΑΣ βρήκε την «άκρη του νήματος»  για την εν ψυχρώ δολοφονία 61χρονου

Η ΕΛΑΣ βρήκε την «άκρη του νήματος» για την εν ψυχρώ δολοφονία 61χρονου

Στοιχεία που οδηγούν πιθανόν στην εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 61χρονου ιδιώτη, προ δέκα ημερών στο Περιστέρι, φαίνεται ότι διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ.

Στοιχεία που οδηγούν πιθανόν στην εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 61χρονου ιδιώτη , προ δέκα ημερών στο Περιστέρι, φαίνεται ότι διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δολοφονία ίσως σχετίζεται με εκκρεμείς οικονομικές συναλλαγές του θύματος ενώ εξετάζονται και άλλα κίνητρα. Επί πλέον η ΕΛΑΣ επιχειρεί να συγκεντρώσει κρίσιμα στοιχεία για την δολοφονία ενός 25χρονου σε μπαρ της Φωκίωνος Νέγρη ένα 24ωρο ακριβώς αργότερα.

Οπως προκύπτει από ορισμένες μαρτυρίες ο 25χρονος ίσως να είχε εμπλακεί σε «θολά» περιστατικά πυροβολισμών σε νυκτερινά κέντρα στην Ιερά Οδό, στα Πατήσια, στον Αγιο Δημήτριο και αλλού χωρίς να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του. Σε μια περίπτωση υπήρξε τραυματισμός ατόμου. Χωρίς όμως πλήρη διακρίβωση όλων των πτυχών των συγκεκριμένων συμβάντων.

Η δολοφονία του 61χρονου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι. Ο 61χρονος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα πυροβολήθηκε από άτομο που φέρεται ότι ήταν πεζός.

Ο 61χρονος, που παλιότερα είχε βουλκανιζατέρ, είχε σειρά εμπλοκών σε υποθέσεις απατών και σωρεία κατηγοριών για ακάλυπτες επιταγές. Επιπλέον το όνομα του είχε αναφερθεί στην μεγαλη δικογραφία με τους 217 «νονούς της νύκτας» που είχε σχηματίσει η ΕΛΑΣ το 2011, όπου όμως του αποδιδόταν αποσπασματικός, περιφερειακός ρόλος σε υποθέσεις διενέξεων για οικονομικούς λόγους.

Η δίκη γι αυτή την υπόθεση ολοκληρώθηκε, σε α΄ βαθμό τον Ιανουάριο και καταδικάσθηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εστίασαν το ενδιαφέρον τους στον τρόπο που υπήρξε η «παγίδα θανάτου» του 61χρονου, ενώ ερευνήθηκαν και προστριβές ατόμων από το προσωπικό περιβάλλον του που έχουν απασχολήσει και τοπικά αστυνομικά τμήματα.

Η δολοφονία του 25χρονου σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου σε μπαρ στην Φωκίωνος Νέγρη όταν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ, Ο 25χρονος είχε κατηγορηθεί για αρπαγή κινητού στην μέση του δρόμου αλλά και για συμμετοχή σε επεισόδια στον αγώνα Ιωνικού – ΑΕΚ στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 στην Νίκαια (ΣΣ όταν η «Ενωση» αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική) όπου φέρεται να είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Συνολικά εκείνη την ημέρα είχαν συλληφθεί άτομα ηλικίας 20 έως 33 ετών. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για το κίνητρο της δολοφονίας του 25χρονου από τις μαρτυρίες των συνοδών του εκείνο το βράδυ (αλλοδαποί από βαλκανικές χώρες) αλλά και άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του. Ομως ερευνώνται πληροφορίες για εμπλοκή του σε περιστατικά πυροβολισμών όπου σε ένα από αυτά υπήρξε τραυματισμός ιδιώτη σε πάρκινγκ νυκτερινού κέντρου.

Βασίλης Λαμπρόπουλος

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024