Ο Τραμπ «ενδέχεται» να πάει στα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ «ποτέ δεν ήταν τόσο καλές», υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ «ποτέ δεν ήταν τόσο καλές», υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Τραμπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ για να παρευρεθεί στο άνοιγμα της νέας Αμερικανικής πρεσβείας εκεί στις 14 Μαΐου.
«Αυτό θα μνημονεύεται από τους λαούς μας ανά τους αιώνες», δήλωσε ο Νετανιάχου αναφορικά με την απόφαση της Ουάσιγκτον να μεταφέρει την πρεσβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό
- Το Ισραήλ σκοτώνει ακόμα 4 αμάχους στη Γάζα – Ανάμεσα τους και ένα παιδί και οι γονείς του
- Η Ελλάδα μεταξύ των χωρών που αντιδρούν στον ευρωπαϊκό φόρο άνθρακα στα καύσιμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442