Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναιρέθηκε το -3 του ΠΑΟ για τον Ταυλαρίδη

Αναιρέθηκε το -3 του ΠΑΟ για τον Ταυλαρίδη

Κοινοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Super League το ιδιωτικό συμφωνητικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Στάθη Ταυλαρίδη, με το οποίο πιστοποιείται η πλήρης εξόφληση του ποδοσφαιριστή από την πλευρά των «πρασίνων». Κατόπιν αυτού, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι δεν θα ενεργοποιήσει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το «τριφύλλι», την οποία είχε επιβάλλει την περασμένη εβδομάδα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Κοινοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Super League το ιδιωτικό συμφωνητικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Στάθη Ταυλαρίδη, με το οποίο πιστοποιείται η πλήρης εξόφληση του ποδοσφαιριστή από την πλευρά των «πρασίνων».

Κατόπιν αυτού, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι δεν θα ενεργοποιήσει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το «τριφύλλι», την οποία είχε επιβάλλει την περασμένη εβδομάδα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024