Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τα ελληνοτουρκικά
Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις θα βρεθούν στο τραπέζι του άτυπου κυβερνητικού συμβουλίου που έχει συγκαλέσει για το μεσημέρι της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τα ελληνοτουρκικά

Η κρίση με την Τουρκία και η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης, είναι τα βασικά θέματα που κυριαρχούν  στο άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο που έχει συγκαλέσει για σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η κρίση με την Τουρκία και η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι
οποίοι κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης, είναι τα βασικά
θέματα που κυριαρχούν στο άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο που έχει
συγκαλέσει για σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τα μέλη του συμβουλίου στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όπως αναφέρει το επίσημο πρόγραμμα.

Αναμφίβολα, το κεντρικό θέμα της συζήτησης θα είναι η στάση που θα κρατήσει η χώρα μας στο θέμα της δίκης των δύο στρατιωτικών στην Αδριανούπολη, μετά και την απόρριψη του αιτήματος άμεσης αποφυλάκισης των Μητρετώδη και Κούκλατζη.

Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λυθεί το συντομότερο δυνατό το ζήτημα με τους δύο στρατιωτικούς και να βρεθούν σύντομα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη θα παρευρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές της Τουρκίας.

in.gr

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024