Η κρίση με την Τουρκία και η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης, είναι τα βασικά θέματα που κυριαρχούν  στο άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο που έχει συγκαλέσει για σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η κρίση με την Τουρκία και η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι
οποίοι κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης,  είναι τα βασικά
θέματα που κυριαρχούν στο άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο που έχει
συγκαλέσει για σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τα μέλη του συμβουλίου στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όπως αναφέρει το επίσημο πρόγραμμα.

Αναμφίβολα, το κεντρικό θέμα της συζήτησης θα είναι η στάση που θα κρατήσει η χώρα μας στο θέμα της δίκης των δύο στρατιωτικών στην Αδριανούπολη, μετά και την απόρριψη του αιτήματος άμεσης αποφυλάκισης των Μητρετώδη και Κούκλατζη.

Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λυθεί το συντομότερο δυνατό το ζήτημα με τους δύο στρατιωτικούς και να βρεθούν σύντομα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη θα παρευρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές της Τουρκίας.

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr