Δωρεάν με «Το Βήμα της Κυριακής», «Η Ιστορία της Φιλοσοφίας» του Ουμπέρτο Εκο
Με «Το Βήμα της Κυριακής», ο έβδομος τόμος της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας» του Ουμπέρτο Εκο
Με «Το Βήμα της Κυριακής», ο έβδομος τόμος της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας» του Ουμπέρτο Εκο
Το κορυφαίο εκδοτικό γεγονός της χρονιάς δωρεάν με «Το Βήμα της Κυριακής».
Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα το οκτάτομο έργο, «Η Ιστορία της Φιλοσοφίας» του μεγάλου ιταλού διανοητή, Ουμπέρτο Εκο.
Ενα έργο σύγχρονο και κατανοητό για όλους, κόσμημα για τη βιβλιοθήκη, σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου, ο έβδομος τόμος, «Από τον 19ο στον 20ό αιώνα».
Τα ερωτήματα από τα οποία πηγάζει ο φιλοσοφικός στοχασμός είναι απλά και αφορούν τους πάντες. «Ο καθένας από μας θέτει στη διάρκεια του βίου του φιλοσοφικά ερωτήματα, του τύπου, “ποιος είμαι;”, “υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;”» έλεγε τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Ουμπέρτο Εκο στην εφημερίδα «La Reppublica». Η συζήτησή αφορούσε μία από τις τελευταίες μεγάλες εργασίες του ιταλού συγγραφέα και διανοουμένου: την επιστημονική επιμέλεια (από κοινού με τον Ρικάρντο Φεντρίγκα) της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας», ενός πολύτομου και πολύτιμου έργου που κυκλοφόρησε με την ιταλική εφημερίδα και κυριολεκτικά συνάρπασε τους γείτονες.
Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι, όχι μόνο στη φιλοσοφική σκέψη, αλλά και στην ιστορία των ιδεών, των τεχνών και των επιστημών. Η «Ιστορία της Φιλοσοφίας» είναι ένα ασυνήθιστο και σύνθετο εγχείρημα. Και είναι έτσι σχεδιασμένο και γραμμένο, με ένα ύφος σύγχρονο και καθαρό, ώστε να απευθύνεται σε όλους.
Πρόκειται για ένα έργο που ξεκινά από την αρχαία Ελλάδα και τους προσωκρατικούς φιλοσόφους, διασχίζει τη μεσαιωνική και μοντέρνα Ιστορία και καταλήγει στον 20ό αιώνα.
Μαζί,
VITA
Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα!
Η ζωή στα καλύτερά της!
in.gr
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442