Κατηγορίες σε βάρος τριών ανδρών για την έκρηξη στο Λέστερ
Η βρετανική αστυνομία που διεξάγει έρευνες για την έκρηξη που σημειώθηκε πριν μια εβδομάδα στην πόλη του Λέστερ που κατέστρεψε ένα παντοπωλείο και μια κατοικία, με αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων, ανακοίνωσε ότι απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος τριών ανδρών για ανθρωποκτονία και εμπρησμό με πρόθεση να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Η βρετανική αστυνομία που διεξάγει έρευνες για την έκρηξη που σημειώθηκε πριν μια εβδομάδα στην πόλη του Λέστερ που κατέστρεψε ένα παντοπωλείο και μια κατοικία, με αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων, ανακοίνωσε ότι απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος τριών ανδρών για ανθρωποκτονία και εμπρησμό με πρόθεση να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι τρεις κατηγορούμενοι άνδρες για την υπόθεση είναι οι: Άραμ Κουρντ, 33 ετών από το Λέστερ, Χαουκάρ Χασάν, 32 από το Κόβεντρι και Αρκάν Αλί, 37 ετών από το Όλνταμ.
Οι τρεις τους θα παραμείνουν υπό κράτηση και θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στο δικαστήριο. Δύο ακόμη άνδρες συνελήφθησαν και εξακολουθούν να ανακρίνονται, ανέφερε η αστυνομία.
Μια 46χρονη μητέρα και τα δύο από τα παιδιά της, ηλικιών 17 και 18 ετών σκοτώθηκαν από την έκρηξη που προκάλεσε πυρκαγιά και κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο. Η οικογένεια διέμενε σε ένα διαμέρισμα κάτω από το παντοπωλείο. Η κοπέλα του 18χρονου και ένας 22χρονος που εργαζόταν ως βοηθός στο παντοπωλείο έχασαν επίσης τη ζωή τους. Πέντε ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη.
Διαβάστε επίσης
- Ισχυρή έκρηξη στο Λέστερ με τέσσερις τραυματίες [Βίντεο]
- Λέστερ: Τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες από έκρηξη
- Λέστερ: Τρεις συλλήψεις στα πλαίσια ερευνών για την αιματηρή έκρηξη
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Λάρνακα – Άφαντοι οι δράστες
- Συρία: Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν άμεση αποκλιμάκωση και μόνιμη κατάπαυση πυρός
- «Έχω παραιτηθεί», απαντά ο Ανεστίδης για τη «διαγραφή» από τη ΝΔ – Καταδικάζει τη μετάδοση των υβριστικών δηλώσεων η ΠΟΕΣΥ
- Αλόκα, ο προσκυνητής Λουκάνικος – «Φύλακας άγγελος» των Βουδιστών μοναχών για τη συμπόνια
- Άρης Betsson – Περιστέρι Betsson 93-75: Στο «Final-8» του Κυπέλλου οι «κίτρινοι», με 14/29 τρίποντα! (vid)
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ μιλούσαν με υπουργό του Μαδούρο μήνες πριν από την επιδρομή στο Καράκας
