Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Θεοδωράκης για Novartis: Το πολιτικό σύστημα δεν είναι άμοιρο ευθυνών
«Το πολιτικό σύστημα δεν είναι άμοιρο ευθυνών, στην καλύτερη περίπτωση ήξερε και δεν μίλαγε, στη χειρότερη κάποιοι είναι μπλεγμένοι» επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για την υπόθεση Novartis, στη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
«Το πολιτικό σύστημα δεν είναι άμοιρο ευθυνών, στην καλύτερη περίπτωση ήξερε και δεν μίλαγε, στη χειρότερη κάποιοι είναι μπλεγμένοι» επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού ,Σταύρος Θεοδωράκης, για την υπόθεση Novartis, στη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
«Λέω, λοιπόν, ότι οι υπουργοί, ακόμα και οι πρωθυπουργοί, όσοι ασκούν εξουσία, θα πρέπει να θεωρούνται, προφανώς, αθώοι και να δούμε τα στοιχεία που τους κάνουν ενόχους -αν τους κάνουν- αλλά θα πρέπει να είναι ανοιχτοί σε οποιοδήποτε έλεγχο, χωρίς να δαιμονοποιούν τις δικαστικές έρευνες» συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης.
Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι πιστεύει πως άφησε τους ανθρώπους του στη λογική «βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε- έξι» και σημείωσε: «Πιστεύω επισπεύσανε τη διαδικασία των δικαστών και προσθέσανε και μερικά ενοχλητικά ονόματα που τους μπαίνουνε πολύ στο μάτι».
Σε ό,τι αφορά το Ποτάμι, τόνισε πως αναζητά τον τρίτο πολιτικό δρόμο και υπογράμμισε: «Προσπαθώ να παράγω, με λάθη, κάτι καινούργιο. Όταν είσαι σε μία χώρα καθημαγμένη, όταν υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα κρίσης, όταν υπάρχει ένα πολιτικό αδιέξοδο, δεν μπορείς να λες ότι ο δρόμος που έχει χαραχτεί είναι ο σωστός δρόμος. Μήπως υπάρχει, λοιπόν, ένας άλλος δρόμος; Αυτό αναζητά το Ποτάμι, πότε με επιτυχία, πότε με αποτυχία».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου