
Συγκινημένος παρέδωσε ο Μουζάλας στον Βίτσα
«Όποιος γνωρίζει τη μετανάστευση, ξέρει ότι στο τέλος θα τον ταπεινώσει» τόνισε ο τέως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας εμφανώς συγκινημένος, κατά τη διάρκεια της τελετής – παράδοσης παραλαβής στον Δημήτρη Βίτσα.
«Όποιος γνωρίζει τη μετανάστευση, ξέρει ότι στο τέλος θα τον ταπεινώσει»
τόνισε ο τέως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας
εμφανώς συγκινημένος, κατά τη διάρκεια της τελετής – παράδοσης παραλαβής
στον Δημήτρη Βίτσα.
Ο κ. Μουζάλας υποστήριξε ότι προσπάθησε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του υπουργείου, και πρόσθεσε πως «η μόνη μου φιλοδοξία ήταν να είμαι κρίσιμος». Δε θα είχε συμβεί τίποτα, είπε, αν δεν υπήρχε ο κ. Τόσκας.
Για τον κ. Βίτσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια, υποστηρίζοντας ότι «μπορεί να διοικήσει καλύτερα το υπουργείο».
«Εγώ δε μπορώ άλλο» είπε με σπασμένη φωνή και στη συνέχεια εξήρε το ρόλο του κ. Γιούνκερ ο οποίος – σημείωσε – βγήκε μπροστά όταν έπρεπε και έδωσε την ευρωπαϊκή προοπτική για λύση.
Βίτσας: Η κυβέρνηση και η χώρα χρειάζεται ανθρώπους σαν το Γιάννη Μουζάλα
«Ο Γιάννης Μουζάλας θα είναι εδώ για λίγο χρονικό διάστημα, έχει σημασία να πάρει τις ανάσες του, να επανακτήσει όλες τις δυνάμεις του και θεωρώ ότι η κυβέρνηση και η χώρα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Γιάννη Μουζάλα να τους αξιοποιεί», παρατήρησε ο νέος υπουργός, Δημήτρης Βίτσας, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου.
Όπως πρόσθεσε, την επόμενη εβδομάδα και οι δύο θα βρίσκονται μαζί στο Συμβούλιο υπουργών στις Βρυξέλλες, «ώστε να υπάρχει μια ομαλή διαδικασία».
in.gr
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος
- Πέντε νέα κοινά αμυντικά έργα στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Aπό drones έως αντιπυραυλικά
- Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Γάλλοι «αλπινιστές» κρέμονται εκτελώντας εργασίες
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δράστης τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό με τα γκαζάκια στην πυλωτή – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οι ενδεκάδες στο Αυστραλία – Αίγυπτος: Βασικός ο Σαλάχ (pics)
- «Πολιτικός κατήφορος ΝΔ για να ξεφύγει από τα πραγματικά προβλήματα – Η ΕΛΑΣ δεν θα την ακολουθήσει» λέει η Παπαδοπούλου


