
Μεταγραφικό «παζάρι» στα κόμματα
Με την προσχώρηση της Κατερίνας Μάρκου στη ΝΔ, άνοιξε η... μεταγραφική περίοδος για τα κόμματα. Ο Βηματοδότης αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές υποψηφιότητες.
Με την προσχώρηση της Κατερίνας Μάρκου στη ΝΔ, άνοιξε η… μεταγραφική περίοδος για τα κόμματα. Ο Βηματοδότης αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές υποψηφιότητες.
Συγκεκριμένα, ο Βηματοδότης αναφέρει:
«Αν νομίζετε ότι με την προσχώρηση της Κατερίνας Μάρκου στη ΝΔ ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές στα κόμματα, κάνετε μεγάλο λάθος. Μαθαίνω ότι ετοιμάζονται κι άλλες μεταγραφές. Για παράδειγμα, δεν αποκλείεται να ακούσετε ότι και ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από το Ποτάμι Χάρης Θεοχάρης θα ενταχθεί (ίσως και πριν από το Πάσχα) στη ΝΔ, ενώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη και η μεταγραφή του Γιώργου Αμυράστη ΝΔ (όταν όμως πλησιάζουν οι εκλογές). Ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει προς το παρόν δύο μεταγραφές. Εναν από το Ποτάμι (δεν πρόκειται όμως για βουλευτή, αλλά για περιφερειάρχη) και έναν βουλευτή από την Ενωση Κεντρώων που όπως έμαθα τα πήρε στο κρανίο με τη στάση του Β. Λεβέντη στο νομοσχέδιο για ιατρική χρήση της κάνναβης.»
in.gr
- Φάρμακα: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα «μαϊμού» σκευασμάτων – Τα προωθούσαν και στην Ελλάδα
- Εκτός ο Τεττέη από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Κικίλιας στο 16ο συνέδριο της ΝΔ: Η ταυτότητα της παράταξής μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλοιωθεί από κανέναν
- Ο επίδοξος… διάδοχος του Κιρ Στάρμερ τρομάζει τις αγορές
- Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανοιχτή προπόνηση και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής
- Ποντένσε και Εσε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
