Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η δύσκολη συγκατοίκηση στο Πεντάγωνο για Καμμένο - Κουβέλη

Η δύσκολη συγκατοίκηση στο Πεντάγωνο για Καμμένο – Κουβέλη

Ένα δύσκολο όσο κι επικίνδυνο γρίφο δημιούργησε η επιλογή του πρωθυπουργού να ρίξει στην «αρένα» του Πενταγώνου, δίπλα στον Πάνο Καμμένο, έναν ορκισμένο εχθρό του. Βέβαια χθες ο Πάνος Καμμένος τηλεφώνησε στον Φώτη Κουβέλη για να τον συγχαρεί και του είπε ότι χαίρεται που θα συνεργαστούν.

Ένα δύσκολο όσο κι επικίνδυνο γρίφο δημιούργησε η επιλογή του
πρωθυπουργού να ρίξει στην «αρένα» του Πενταγώνου, δίπλα στον Πάνο
Καμμένο, έναν ορκισμένο εχθρό του. Βέβαια χθες ο Πάνος Καμμένος
τηλεφώνησε στον Φώτη Κουβέλη για να τον συγχαρεί και του είπε ότι
χαίρεται που θα συνεργαστούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ», ο Φώτης Κουβέλης ουδέποτε είχε καλές σχέσεις με τον, πλέον, προιστάμενό του. Στο παρελθόν έχουν συγκρουστεί άσχημα με σκληρούς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλον.

Χαρακτηριστική είναι η συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Καμμένος την 1η Μαΐου 2014, κατά την οποία είχε χαρακτηρίσει τον Φώτη Κουβέλη «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών». Και είχε προσθέσει ότι «δεν προλαβαίνουν να τον καλέσουν (σ.σ στην κυβέρνηση), από μόνος του λέει, θα πάω αν με χρειαστούν».

Από την πλευρά του, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νυν Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, έγραφε το 2012 στο twitter: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε».

Σε κάθε περίπτωση η συγκατοίκηση θα έχει ενδιαφέρον, όπως ενδιαφέρον έχει και το παρασκήνιο για την επιλογή αυτή. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η έντυπη έκδοη των «Νέων». Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Τσίπρας κάλεσε στο τηλέφωνο τον Φώτη Κουβέλη. Του εξήγησε ότι θέλει να πάει στο Πεντάγωνο για να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή. Από τη μια διαθέτοντας την εμπειρία και την ηπιότητα που χρειάζεται να συνεργαστεί με τον κυβερνητικό εταίρο και από την άλλη να «έχει το μάτι» στις επιλογές του κυβερνητικού εταίρου.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024