Αν και την μερίδα του λέοντος της προσοχής στο περίπτερο της Lexus στην έκθεση της Γενεύης αναμένεται να διεκδικήσει αναμφισβήτητα το νέο μικρό crossover των Ιαπώνων, UX, ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα μπορέσουν να ισχυριστούν ότι η νέα έκδοση του επιβλητικού coupe της Lexus, η οποία θα παρουσιαστεί στην ελβετική διοργάνωση στερείται σε γοητεία.

Ο λόγος για την Black Edition του RC 300h η οποία ενδίδει στην γοητεία του «total black» αποκτώντας μια πιο απειλητική και δυναμική εμφάνιση την οποία φροντίζει να ενισχύει και με τα χαρακτηριστικά του εξοπλιστικού πακέτου F Sport.

Διαθέσιμη αποκλειστικά στην μεταλλική απόχρωση Graphite Black, η Black Εdition διαθέτει μια σκουρόχρωμη ματ εκδοχή της γνώριμης γρίλιας της Lexus και ένα σετ από αντίστοιχου ύφους ζάντες 19 ιντσών ενώ την «όψη» της συμπληρώνουν τα ανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο δέρμα, το οποίο ωστόσο διανθίζεται από πορτοκαλί λεπτομέρειες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τμήματα του ταμπλό και των λεπτομερειών που κατασκευάζονται από ξύλο έχουν εμβαπτιστεί σε ένα ειδικό διάλυμα που περιέχει μαύρο μελάνι ιαπωνικής καλλιγραφίας φυτικής προέλευσης.

Με δεδομένο ότι η Black Edition έχει ως αφετηρία την έκδοση F Sport, η νέα εκδοχή του RC 300h είναι άρτια εξοπλισμένη, επωφελούμενη μεταξύ άλλων από ηχοσύστημα Mark Levinson με 17 ηχείων, οθόνη 10,3 ιντσών για το infotainment, ηλιοροφή, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού ενώ στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνεται και η δέσμη συστημάτων ασφαλείας της Lexus, Safety Sense+.

Στην αθέατη επιφάνειά της βρίσκεται το υβριδικό σύνολο με κινητήρα εσωτερικής καύσης 2,5 λίτρων και ηλεκτρικό μοτέρ συνδυαστικής απόδοσης 223 ίππων και 221 Νm ροπής.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας