Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 8 Gran Coupe Concept: Οι τετράθυρες περιπέτειες ενός coupe

BMW Σειρά 8 Gran Coupe Concept: Οι τετράθυρες περιπέτειες ενός coupe

Μια πρωτότυπη τετράθυρη έκδοση ενός επιβλητικού σπορ coupe θα παρουσιάσει η BMW στην έκθεση της Γενεύης, επιβεβαιώνοντας την προοπτική άφιξης της Σειράς 8 ως ενός μοντέλου με περισσότερες από μία εκδόσεις και την υπογραφή του M Division.

Η βαυαρική φίρμα έχει ήδη δώσει ένα σαφές δείγμα της επαναφοράς της Σειράς 8 στην γκάμα της η οποία, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα περάσει στην παραγωγή με την μορφή ενός επιβλητικού σπορ coupe έως τα τέλη του 2018, αντλώντας τις σχεδιαστικές της επιρροές από το ομώνυμο πρωτότυπο μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε στη διοργάνωση Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este την άνοιξη του 2017.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι Βαυαροί δεν θα περιοριστούν στην μία έκδοση αμαξώματος για την Σειρά 8, δίνοντας το στίγμα ενός νέου τετράθυρου concept με τα διακριτικά Σειρά 8 Gran Coupe το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, εν είδει σχεδιαστικής μελέτης.

Αν και προς το παρόν, η BMW δεν δίνει στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του concept car, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, κάτω από τις καλοσμιλεμένες επιφάνειές της, θα βρεθεί ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 των 4,4 λίτρων σε συνδυασμό με τετρακίνηση και ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, «προδίδοντας» την πρόθεση της βαυασικής φίρμας να εισαγάγει το γράμμα «Μ» στο νέο αλφάβητο της Σειράς 8.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024