Την απόφαση να μην υπογράψει την πρόταση του κόμματός του για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Π. Κουρουμπλή, Αν. Ξανθό και Π. Πολάκη, έλαβε ο βουλευτής και
πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος είναι μεταξύ των παραπεμφθέντων σε προανακριτική επιτροπή για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών σχετικά με την υπόθεση της Novartis, έσπευσε να διευκρινίσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την κίνηση, τονίζοντας πως συνέβη «μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας, καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή».

«Δεν υπέγραψα την πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, που κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας την 27/2/2018, μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή για την διερεύνηση των τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis. Με την ουσία της πρότασης δεν έχω καμία διαφωνία» αναφέρει η επίσημη δήλωση του κ. Σαλμά.

Παράλληλα, σε συζητήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, ο κ. Σαλμάς φέρεται να υποστήριξε πως δεν θέλει να κάνει ο ίδιος αυτά που του κάνουν.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο