Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο αριστερός σνομπισμός της Ράνιας Αντωνοπούλου

Η Ράνια Αντωνοπούλου αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη ότι εισέπραττε (νόμιμα αλλα όχι ηθικά) επίδομα ενοικίου για το ακριβό διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Η περιοχή δεν ήταν γούρικη για την κυρία Αντωνοπούλου που σύμφωνα με τον Βηματοδότη έχει σύνδρομο αριστερού σνομπισμού....

Η Ράνια Αντωνοπούλου αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη ότι εισέπραττε (νόμιμα αλλα όχι ηθικά) επίδομα ενοικίου για το ακριβό διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Η περιοχή δεν ήταν γούρικη για την κυρία Αντωνοπούλου που σύμφωνα με τον Βηματοδότη έχει σύνδρομο αριστερού σνομπισμού….

Συγκεκριμένα, αναφέρει ο Βηματοδότης:

Το ερώτημα όμως παραμένει. Πώς είναι δυνατόν μία αναπληρώτρια υπουργός με τόσο μεγάλη οικονομική ευχέρεια, με σύζυγο επίσης υπουργό και εύπορο και τ. πρόεδρο του Ινστιτούτου Λέβι, να καταδέχεται να της πληρώνουν (με νόμο που η ίδια θέσπισε) οι φορολογούμενοι το επίδομα ενοικίου; Ρώτησα γνωστούς, φίλους και συνεργάτες της και η απάντηση που πήρα ήταν μία. «Φταίει ο αριστερός… σνομπισμός της» εξήγησαν και ανέφεραν τα παρακάτω περιστατικό: Η Ράνια γράφτηκε σε ένα γυμναστήριο στο Κολωνάκι, όχι από αυτά τα VIP (με ατομικά προγράμματα) αλλά σε κάτι πιο φθηνό (με ομαδικά training). Σε κάποια στιγμή, όπως μου λένε, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου και του είπε αυστηρά ότι εάν δημοσιευθεί οποιαδήποτε φωτογραφία της από το γυμναστήριο τότε θα αντιδρούσε «έντονα». Ο ιδιοκτήτης έκπληκτος τη ρώτησε: «Γιατί να αφήσω μαντάμ να διαρρεύσουν οι φωτογραφίες σας; Κάνατε κάτι; Γιατί πρώτη φορά σας βλέπω στη ζωή μου». Το τελευταίο ήταν αυτό που την εξόργισε και έφυγε από το γυμναστήριο.

in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024