
Επίθεση αντιεξουσιαστών σε καθηγήτρια του Παντείου
Επίθεση στο γραφείο της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, δέχτηκε σήμερα, Τετάρτη, η καθηγήτρια και διευθύντρια του μεταπτυχιακού εγκληματολογίας, Χριστίνα Ζαραφωνίτου, από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Επίθεση στο γραφείο της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, δέχτηκε σήμερα, Τετάρτη, η καθηγήτρια και διευθύντρια του μεταπτυχιακού εγκληματολογίας, Χριστίνα Ζαραφωνίτου, από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Η ενέργεια εντάσσεται στο μπαράζ επιθέσεων και παρεμβάσεων κάθε είδους, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Λάρισας, κατηγορούμενος για επίθεση με εκρηκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και κάνει απεργία πείνας και δίψας, μετά την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στην Λάρισα.
Για την επίθεση αναρτήθηκε και κείμενο σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, αλλά μέχρι πριν από λίγο η κ. Ζαραφωνίτου δεν είχε δώσει κατάθεση.
Σημειώνεται ότι η επίθεση στην κ. Ζαραφωνίτου είναι η τρίτη ενέργεια σήμερα, Τετάρτη, για την μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.
Οι προηγούμενες δύο ήταν οι φθορές σε 11 καταστήματα στην οδό Ερμού τη νύχτα και η κατάληψη της εφημερίδας Αυγή, το μεσημέρι.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Λανουά: Μόλις 12 από τους 31 διαθέσιμους elite διαιτητές ήρθαν στη Super League
- Μπαίνει «κόφτης» ταχύτητας στα πατίνια – Τα μέτρα που εξετάζονται
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε

