Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε τράπεζα στο Μοσχάτο
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη, στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας, στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου.
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη, στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας, στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
«Χτύπησαν» ξανά ΑΤΜ
Μια από τις σπείρες που ανατινάζουν μηχανήματα ΑΤΜ «χτύπησε» για ακόμη μια φορά, στην οδό Κειριάδων, στα Πετράλωνα.
Οι άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το μηχάνημα, στις 04:30, πιθανότατα με διοχέτευση αερίου, ενώ στη συνέχεια πήραν τις κασετίνες και τράπηκαν σε φυγή.Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Πιο απολιτίκ δεν γίνεται – Ο Τομ Κρουζ λέει «όχι» σε ταινίες και βραβεία για να μην δείξει τις πολιτικές του προτιμήσεις
- Σαουδική Αραβία καλεί Σαλάχ: «Είναι ευπρόσδεκτος στο πρωτάθλημα»
- Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη Φοινικούντα
- Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 34χρονος σε διαμέρισμα στα Ιωάννινα
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Δείτε live τη συνεδρίαση
- Σχέδιο για δυνατότητα μετατροπής κάθε POS σε μέσο ανάληψης μετρητών


