Βορίδης: Δικονομικά άκυρες οι καταθέσεις των μαρτύρων για τη Novartis
Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis, έθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ζήτημα δικονομικής ακυρότητας των καταθέσεων των προστατευομένων μαρτύρων.
Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis, έθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ζήτημα δικονομικής ακυρότητας των καταθέσεων των προστατευομένων μαρτύρων.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης δήλωσε τα εξής: «Οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση της Νovartis έχουν καταθέσει χωρίς να είναι αυτόπτες και χωρίς να έχουν προσωπική γνώση. Όσα μεταφέρουν αποτελούν είτε εκτιμήσεις είτε δηλώσεις άλλων».
Εφόσον οι εν λόγω μάρτυρες δεν κατονομάζουν την πηγή τους, οι καταθέσεις τους είναι δικονομικά άκυρες, επισήμανε ο κ. Βορίδης.
Ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ότι οι μάρτυρες πρέπει να δώσουν διευκρινίσεις, και όσοι είναι υπέρ των διευκρινίσεων πρέπει να συμφωνήσουν να κληθούν να καταθέσουν οι μάρτυρες στην προανακριτική.
Τέλος, ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε εάν θα κληθεί στην προανακριτική επιτροπή και ο πρώην αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Φρουζής.
in.gr
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Μέση Ανατολή: 25 δισ. δολάρια έχει κοστίσει ο πόλεμος στις εταιρείες – Η ενεργειακή κρίση συνεχίζεται
- Έχω παιδιά: Πώς να γίνεις cool;
- Ρόδος: Μαρτυρία σοκ για το τροχαίο δυστύχημα – «Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»
- Κεφαλονιά: Σε βαρύ κλίμα το 40ήμερο μνημόσυνο για τη 19χρονη Μυρτώ – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της
- Γαλλία: Δέκα νέα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν εμφανίστηκαν σε έρευνα
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Ryanair: Τα σχέδιά της για το σενάριο του «Αρμαγεδδώνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442