Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής με έναν τραυματία

Επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής με έναν τραυματία

Επίθεση με χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής για τον απεργό πείνας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου έκανε ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα της Δευτέρας. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας οδηγός ταξί.

Επίθεση με χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής για τον απεργό
πείνας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου έκανε ομάδα αγνώστων τα
ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε γνώστη ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου , μία ομάδα αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο Α.Τ Καισαριανής η οποία – όπως αναφέρουν – έγινε υπέρ του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα κοντά στο ΑΤ ενώ όπως σημείωνεται το τμήμα κλείνει το βράδυ για λόγους ασφαλείας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε ένα οπωροπωλείο και σε λάμπες φωτισμού, σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από το τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια κι ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο.

Η επίθεση που έγινε σε κοντινή απόσταση από το ΑΤ δεν έγινε αντιληπτή από το αστυνομικό τμήμα , ενώ και ο ταξιτζής, ο οποίος μετέβη σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως είπε δεν αντελήφθη από τι τραυματίστηκε. Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον ενημερώσαν ότι ο τραυματισμός οφείλεται σε θραύσματα από χειροβομβίδα.

Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν θραύμαστα τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ διενεργείται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο κείμενό τους τα μέλη της ομάδας που φέρεται να έκαναν την επίθεση αναφέρουν μεταξύ άλλων : «Η ηθική αποφασιστικότητα εκείνου που εγκαταλείπει και επιτίθεται στις δομές της εξουσίας είναι μια αντίληψη, μια στιγμή στην οποία εκείνος γεύεται την ομορφιά των συντρόφων του και την αθλιότητα της υποχρέωσης και της υποταγής. « Εξεγείρομαι, άρα υπάρχω », είναι μία φράση του Camus που ποτέ δε σταματά να με γοητεύει, με ένα τρόπο που μόνο ένας λόγος για να ζήσω θα μπορούσε».

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024