Η γαλλική φίρμα δίνει το πρώτο δείγμα γραφής, ενός νέου πρωτότυπου που θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση της Γενεύης μέσω του οποίου θα επιχειρήσει να αποτυπώσει το όραμα της για την νέα εποχή «διαμοιρασμού αυτοκινήτων στις πόλεις».

Το EZ-GO, όπως ονομάζεται το πρωτότυπο, συστήνεται επί του παρόντος μέσω ενός 12 δευτερολέπτων video όπου εμφανίζεται μια ασυνήθης διάταξη καθισμάτων, σχεδιασμένη ούτως ώστε να φιλοξενήσει περισσότερους επιβαίνοντες. Επίσης δείχνει και σαφώς μεγαλύτερο από οτιδήποτε υπάρχει στην γκάμα των επιβατικών Renault αυτή τη στιγμή.

Πέραν αυτού και σε ό,τι αφορά τις επίσημες συστάσεις, η Renault διευκρινίζει ότι το πρωτότυπο μοντέλο θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ενώ κρίνοντας από το παραπάνω video όπου δεν εμφανίζεται κανείς στην θέση του οδηγού, το EZ-GΟ θα διαθέτει και σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Επίσης δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το πρωτότυπο μοντέλο θα υπακούσει σε μια εξίσου φουτουριστική όσο και ελκυστική σχεδιαστική γραμμή με το Symbioz Concept που η γαλλική φίρμα παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το περασμένο φθινόπωρο.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο