Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ένταση στην Τούμπα μετά το ντέρμπι που δεν άρχισε ποτέ [βίντεο & εικόνες]

Ένταση στην Τούμπα μετά το ντέρμπι που δεν άρχισε ποτέ [βίντεο & εικόνες]

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα. Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την αποχώρησή τους πήγαν έξω από τα αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθούν και για να... μπουν μέσα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν «μάχες» με τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση χημικών.

Ένταση επικράτησε έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα.


Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την αποχώρησή τους επιχείρησαν να πλησιάσουν τα αποδυτήρια που βρίσκονταν οι ερυθρόλευκοι με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τις δυνάμεις τωνΜΑΤ που έκαναν χρήση δακρυγόνωνγια να διαλύσουν το πλήθος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το voria.gr, οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί βρίσκονται στους δρόμους έξω από το γήπεδο και πετούν κροτίδες και μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά της διαιτησίας και των Πειραιωτών.

in.gr

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024